Årets tøsetur med min loge

*Vi var kun syv samlet denne gang*

I går var jeg på den hyggeligste og sjoveste tøsetur.
Jeg har sammen med mine tøser fra gymnasiet (nogle af dem kender jeg tilbage fra folkeskolen) oprettet en tøseloge, hvor vi én gang om året laver et arrangement sammen og tre gange om året mødes til hyggeligt samvær hjemme hos en af os. Vi er otte medlemmer; syv fra Sjælland og en fra Jylland, og vi deles om at planlægge disse arrangementer.

I år skulle jeg planlægge med min veninde fra Jylland, og vi har været mange tanker igennem om temaet for dagen. Vi ville dog gerne have lidt aktiviteter evt. med lidt konkurrence imellem, vi ville gerne have lidt sjov og spas (men hvordan planlægger man den slags?) og vi ville gerne have tid til hygge og diverse snakke.

Programmet endte med at se ud som følgende:

  • Lerdueskydning hos Greve Jagt
  • Hjemmelavede sandwich til frokost ved Rosenborg Slot (udendørs, men vejret holdt)
  • Petanque på taget af Petanque Bar i Adelgade i København
  • Quiz med både kulturelle og personlige spørgsmål
  • Personligt horoskop udarbejdet til alle
  • Kaffe og kage -> blev skiftet ud med Happy Hour-shots på Petanque Bar
  • Aftensmad på Bistro Boheme -> som endte i drinks, dans og latter

*Lerdueskydning var sværere end vi regnede med*

*Vi skød 25 skyd, og jeg vandt med ni ramte*

*Picnic på Rosenborg Slot*

*Petanque spil, hvor vi blev delt i to grupper og spillede mod hinanden*

*Vi spillede to spil, og min gruppe vandt begge spil. Mig som aldrig vinder noget…*

*Hygge på Petanque Bar med quiz, horoskoper og drinks*

*Suveræn mad og ren forkælelse på Bistro Boheme*

*God stemning, hvor vi invaderede loungen*

*Næste række af planlægningshold blev trukket af et omvendt barbord*

*Kl. 24 blev min veninde fødselsdagsfejret med flag, sang og flere drinks. Af hele restauranten selvfølgelig*

Jeg glæder mig allerede til næste år, hvis næste arrangement bliver lige så succesfuldt 🙂

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.