Året der gik 2016

Endnu et år er gået og det må nu være tid til at gøre regnskabet op for 2016.
Hvad har vi så brugt året på? Hvad har været godt? Hvad har været mindre godt? Hvilke fornøjelser har vi oplevet? Hvilke fester og andre sammenkomster har vi været en del af? Hvilke ture har vi været heldige at komme på? Osv.
For mig er sådanne opgørelser altid sjove at tænke over, da det her og nu kan virke som om vi kun kan huske de store oplevelser, som ferier, bryllupper, børn der er kommet til og fx runde fødselsdage, men når man rigtig får tænkt efter, er det måske de mindre ting eller hverdagsoplevelserne som også fylder.

Hvilke sammenkomster har vi været en del af i 2016
Året 2016 har bestemt været et travlt år i forhold til sammenkomster. Vi har både oplevet Oliver og Michelle fylde 18 år, Lille Thomas, Vibeke, Helle, Pia og Camilla fylde 40 år, Steen og kusine Pia fylde 50 år, og Kirsten samt begge mine svigerforældre fylde 70 år.
Derudover har vi været med til skønne Jamies barnedåb, hvor Max havde den ære at være fadder, samt været med til et brag af en bryllupsfest da min bror giftede sig med dejlige Marianne.

Hvad har vi derudover oplevet af gode ting i 2016
For at starte med vores kulturelle oplevelser har vi i 2016 både fået vist ungerne Christiania, været flere gange i Tivoli, oplevet Nyhavn fra den festlige side, spist dejlige frokoster i Køge Havn, set Vanessa optræde i Cirkus Baldoni, travet Trylleskoven tynd med Masava, oplevet de skønne Torvehaller for første gang, været med til arrangementet Race The Money på Refshaleøen, besøgt morfars sommerhus på Lolland, samt været så heldige at blive inviteret med til Andens show Shh.
Derudover har vi været til housewarming hos vores skønne venner, som er flyttet ind i det dejligste hus i Glostrup, holdt vejens første vejfest (selvom vejen har eksisteret i over 30 år), samt Max har nået den alder, hvor han har været i praktik samt valgte at stoppe til fodbold til fordel for ju-jutsu.
Af huslige aktiviteter har vi både købt ny sofa, møbleret om på ungernes værelser, fået bygget bålplads i haven, samt langt om længe fået bygget hegn i indkørslen.

Hvad har vi oplevet af mindre gode ting i 2016
Desværre mistede vi både min fætter Brian samt min dejlige farmor i det forgangne år.
Min farmor blev 87 år og havde levet et langt og godt liv, så selvom det gør meget ondt at miste én man holder af, så var alderen med hende og hun sagde i princippet selv stop, så det farvel var lettere at bære. Min fætter derimod var kun nogle år ældre end mig og døde en meget pludselig død, så det var i den grad hårdere at acceptere.

Hvilke ferier har vi fået lov til at opleve i 2016
Den største oplevelse udlandsmæssigt for mit vedkommende er helt klart min Grønlandstur i september. Det var en livsdrøm der blev opfyldt og alt deroppe var lige så specielt og spændende som jeg havde regnet med. Nu ønsker jeg så kun at få mulighed for at tage min familie med derop og vise dem det bjergtagende land.
Derudover har både vores sommerferie til Tyskland, Østrig og Italien med campingvognen, vores weekendtur til Berlin, min arbejdstur til Kolding, vores endagstur til Båstad i Sverige og vores små campingture til Feddet også været fantastiske. Jeg lever og ånder jo ret meget for den slags oplevelser, så for mig er det næsten livsvigtig medicin.
Hr. Jørgensen har derudover alene også oplevet både Grønland og Holland, mens Max har været alene i Ungarn, og det gør mig kun glad, så meget de oplever – selvom jeg jo hver gang, for alt i verden, ønsker at kunne komme med.

Alt i alt må 2016 siges at være et ganske fint år med overvejende en masse gode oplevelser, så nu ser jeg frem mod et nyt år og nye fornøjelser, og jeg glæder mig til at dele det med jer alle.

Se her for de bedste bøger i 2016 og de bedste film og serier i 2016.

xxx
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.